Klanten over Briljant tuinen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Ik ben erg benieuwd naar je reactie!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Yolande Michon Yolande Michon uit Nieuwegein schreef op 31 maart 2019 om 20:35:
Jasper denkt heel goed mee met de wensen van zijn klanten. Ik wilde bijvoorbeeld graag een aantal planten waaraan ik gehecht was behouden in de nieuwe aanleg van mijn tuin. Zonder dat ik daarom gevraagd had heeft hij mijn oude hortensia verplaatst en behouden, terwijl hij eigenlijk geen plaats had gekregen in de nieuwe tuin. Klasse!
Rob Rob uit IJsselstein schreef op 2 maart 2019 om 20:26:
Jasper is een man die staat voor zijn woord en belofte, anders gezegd, hij doet wat hij zegt en dat is tegenwoordig een heus compliment. In korte tijd heeft hij mijn tuin aangepakt en veranderd in een voor ons aantrekkelijke en vooral onderhoudsvrije tuin. Geregeld kwam Jasper met ideen en suggesties, fantastisch als je op dit gebied volledig idee-loos bent. Tijdens de klus was de sfeer goed, werken afgewisseld met een leuk gesprek. De volgende keer zal ik Jasper zonder enig twijfel weer vragen mij te helpen.
Maureen Maureen uit Nieuwegein schreef op 1 maart 2019 om 18:17:
Als gevolg van het uitbouwen van ons huis was de tuin een doorn in het oog. Jasper heeft met ons meegedacht over de indeling en een handige oplossing voor het hoogte verschil. Het weer met sneeuw, vorst en regen gooide de planning flink door de war maar ook hier heeft Jasper een passende oplossing voor gevonden. Het eindresultaat is fantastisch!
Joël Joël uit Ijsselstein schreef op 25 februari 2019 om 13:23:
Jasper heeft bij ons de tuin netjes opgeknapt, het gras verwijderd en daarvoor in de plaats mooie tegels neergelegd en een terras gemaakt. Jasper werkt zeer netjes en nauwkeurig maar is altijd is voor een praatje of een grapje. Prima werk geleverd!